Jag har tappat 28 kilo med 2 omgångar av dieten

Jag hade hört om denna diet redan tidigare, men vanans makt var mycket stark och det är alltid svårt att börja med förändringar. Men i början av år 2015 hade jag nått en punkt där jag var mycket osams med min kropp, jag kunde inte ens längre se mig i spegeln samt att tro att någon människa inte ens skulle kunna tycka om mig utan att ljuga. Denna känsla var en mycket bra startposition för mig för att börja med min livsändring. Jag bokade in ett möte med dietkonsult och fick bekräftelse av henne, att alla som vill förändra sitt liv klarar av det.

För mig var det svåraste dietens första vecka för att jag hade för vana att småäta och äta hela tiden?! Jag tyckte väldigt mycket om att dietkonsulten gav mig ett detaljerat dagschema med menyerna, det gav mig stöd och säkerhet att jag kommer att klara av dieten. Absolut bästa dagarna var äppeldagar, då var jag helt utan bekymmer så jag kunde inte fejla någonstans. Naturligtvis, 40 dagar är lång tid + balanseringveckor, men det är värt det. Jag följde mycket noggrant instruktionerna och tappade 15,5 kg.

Efter några veckors paus genomförde jag hela programmet en gång till (40dagars diet + 3 dagar nedladdning + 3 veckor obligatoriska vardagar = viktstabiliseringsperioden).  Den andra omgången var lite tuffare, jag visste redan vad dieten kräver av mig och visste även att det kan hända att man tappar vikten långsammare i den andra omgången. Dessutom fick jag en hel veckas avbrott på viktnedgång, som orsakade tvivel och bristande motivation. Under denna svåra tid hade jag aktiv och intensiv kontakt med konsulten och till slut började jag tappa vikten igen. Mitt slutresultat blev -13 kg.

Jag är jättenöjd att det finns en sådan diet som simeonsdiet och egentligen är det en mycket enkel diet, det enda som krävs är att du är villig att gå ut ur din bekvämlighetszon.

Med vänlig hälsning

Margit

Före

Efter

Comments are closed.