Jag gick ner 10 kg på 35 dagar

Jag började med vikten 94,1 kg den 31 december. Första fettbildande uppladdningsdagen åt jag en hel räkbomb (smörgåstårta) och drack mörkt öl. Jag mådde illa efteråt så det var skönt att börja med själva dieten. Vikten minskade stabilt under hela dieten, förutom de 3 dagar vi var i fjällen och åkte skidor, då åt jag lite mer, annars orkade jag inte åka.

Under fjällsemestern gick jag upp 1 kg, men det försvann snart när jag fortsatte med dieten hemma. Jag tog med mat till jobbet i matlådor, annars brukar jag med mina kollegor äta ute på lunchrestaurang, vissa dagar kändes det lite bittert att sitta i bilen och knapra äpplen, medans andra åt varm mat, men jag var ju motiverad att gå ner i vikt och dessutom är det ju inte så lång period, utan bara några veckor av mitt liv.

Jag informerade mina kollegor i början om att jag skulle genomföra dieten, för mig var det bättre, att de visste om varför jag plötsligt äter annorlunda.

Jag gick ner 10 kg på 35 dagar. Under stabiliseringen stannade vikten på 84,2 kg och nu, 7 månader senare väger jag 83,7 kg.

Jag äter som vanligt numera, men jag hoppar över kvällsmacka och lunchvanorna har jag ändrat också. Men jag äter chips på fredagar och dricker läsk då och då och vikten är där jag slutade min stabilisering.

Med vänlig hälsning,
Per

Comments are closed.