Hur kan man snabbt och effektivt gå ner i vikt och behålla den nya vikten även i framtiden?

Är du en person som desperat behöver gå ner i vikt?

Kanske är du nu kring dina trettio, det är möjligt att du har fött barn en eller flera gånger. Varje finmiddag blir en smärtsam upplevelse för att hitta käder som ska gömma kroppsdelar du gärna vill dölja.Minns du när du var i 20-årsåldern och  kunde äta det du önskade och hur mycket du ville? Du kunde njuta av maten men ändå behålla vikten och vara smal och charmig både för andra och för dig själv. Men vad har hänt nu?

Men hur är det med hälsan och den fysiska ansträngningen som är direkt kopplad till övervikt? Blir du flåsig när du går upp i trappor? Hur går det att springa tillsammans med dina barn eller efter dem? Kan du röra dig fritt och smidigt?

I media pratas det om sjukdomar som diabetes, högt blodtryck, hög kolesterol och fetma. Alla de problemen drabbar ofta människor med övervikt. Man får ont, problem med ryggen och de första tecknen på åderbråck börjar synas. Kort sagt – man åldras i förtid.

Att gå upp i vikt kan orsaka att du tycker inte om dig själv längre. Du kanske lägger skulden på din make/maka, barn eller jobbet? Och ibland känns det som om du redan har gett upp och fortsätter som vanligt utan att ta tillbaka kontrollen över kroppsvikten som bara ökar?

Mest deprimerande är det att även om du försöker börja med en diet, blir livet outhärdligt. Du lyckas gå ner i vikt några kilon och direkt när du slutar med dieten anländer kilona med skrämmande fart.

Efter all svält, offrandet av favoritmat, oändligt räknande av kalorier, skuldkänslor efter varje extra munsbit kan du komma till slutsatsen att du är inte en av dem vars tillstånd förbättras och som får tillbaka sin kropp som du en gång har älskat.

En mamma berättade, att sonen hade sagt, att kompisens mamma är vackrare än hans egen, för att hon är smalare och slankare – det hade gjort ont att höra.

Om du inte löser din problem med övervikt nu på en gång,
blir det ännu svårare att göra det senare – vikten ökar och hälsan blir sämre.

Det värsta är, som du redan känner till, att du bara kommer att öka och öka i vikt om du inte gör något åt det! Du har kanske redan skadat din hälsa. Till slut blir det omöjligt att reparera hälsan utan medicinering, operationer och oändligt många läkarbesök.

Och om du får högt blodtryck eller diabetes eller för högt kolesterolvärde, betyder det bara dyra mediciner med biverkningar och dessutom mår du dåligt både fysiskt och känslomässigt. Då går det inte längre blunda och säga att det händer inte mig.

Lös problemen med övervikten på en gång, imorgon kan det vara för sent! Eftersom du känner att du inte är tillräckligt attraktiv och sexig kan du distansera sig från ditt partner. Du kanske inte längre har ork att hantera dina barn. För lite fysisk uthållighet gör att du inte kan hantera ens de enklaste saker och sjukdomar börjar dyka upp en efter en.

Vem är jag, som berättar alla dessa saker?

Hej! Jag heter Anat Stern och det här är min berättelseDe senaste åren har jag kämpat med 15 kilos övervikts. Det kanske är lite övervikt för några människor, men för mig var det grunden för min dåliga fysiska och emotionella känsla, dålig hälsa och konstant ångest.

Jag har alltid varit smal, jag har varit attraktiv och alla sa till mig att jag var vacker. Jag levde med känslan att alla dörrar var öppna för mig och jag kunde bli framgångsrik på allt jag ville göra. När jag var 26 år gifte jag mig och storleken på min klänning var 36!

Sedan var det min första förlossning – från början tyckte jag att allt var ok med mig; jag tog hand om min dotter, ammade henne, badade och lekte med henne. Men någon gång under denna tid glömde jag bort mig själv… Jag förstod inte varför mina fina kläder inte längre passade mig, för jag var ju fortfarande samma Anat. Det tog mig tre år för att förstå och acceptera att jag behöver hjälp för att hitta tillbaka till mig själv. Jag började testa olika viktminskningsprogram och dieter.

Jag testade flera olika saker. Min mamma, som är specialist på dieter, delade med sig och berättade om olika dieter som att kombinera olika livsmedel diet, blodgruppsdiet, spannmålsdiet, proteindiet osv. Resultatet höll inte länge – självuppoffrande gick jag ner 3-5 kg, i bästa fall kunde jag behålla resultatet period men oftast återvände vikten till samma dåliga nivå där jag började. Deprimerande, eller hur?

Jag testade olika kosttillskott och även piller som minskade aptiten. Naturligtvis försökte jag välja produkter med kvalitet, av välkända företag. Men även här var det samma visa – jag tappade max 5-7 kg i vikt, och kunde inte gå ner mer fast jag önskade det.

Strunt samma, tänkte jag, nu ska jag göra allt jag kan för bättre hälsa – jag köpte gymkort och anmälde mig till en personlig tränare. Jag gick på gymmet fem gånger i veckan och gjorde ordentlig workout. Samtidigt gick jag på specialkost som utarbetats för elitidrottare som önskar öka förbränningen för att minska vikten.

Gissa vad som hände. Jag tappade vikt …5kg. Min muskelmassa växte och naturligtvis förbättrades även min kondition. Jag flåsade inte längre när jag gick upp på trappan, men… mina fina saker som jag ville ta på mig för att känna mig smal och förtjusande, de var fortfarande för små för mig.

Jag fortsatte leta efter ett viktminskningsprogram som skulle fungera. Jag letade efter en metod som skulle ta bort övervikten som jag brottats med de senaste tre åren. Jag sökte en metod som skulle vara tillräckligt snabb och effektiv och å andra sidan som skulle vara naturligt och hälsosam.

Jag sökte, läste, jämförde, testade och försökte hitta snabba lösningar och när jag hittade – blev jag överraskad överhur enkelt det är! Det var så logiskt, att jag inte funderade två gånger. Jag visste att det här är lösningen som jag har letat efter. Det här var det som jag ville göra för att få tillbaka mig själv!


Vill även du lösa dina överviktsproblem på kort tid?

Vill du balansera din ämnesomsättning
så att du inte går upp i vikt efter dieten?

Vill du veta hur kan du uppnå detta resultat
utan utmattande träningar och dyra operationer?


Doktor Simeons diet

Föreställ dig i 50-talets Rom, en brittisk läkare som arbetade på en privatklinik i Rom med de rika och  mäktiga patienterna från hela världen, hjälpte dem att minska vikten snabbt, förbättra figuren och samtidigt behålla deras hälsa.

Han hittade formeln som fungerar på alla – kvinnor och män, barn och gamla. Allt på grund av det att han avslöjade vad som är riktiga orsaken för övervikt! Han upptäckte att människan själv inte är skyldig! Dr Simeons klev emot de andra läkarnas åsikter som sa att orsaken till övervikt är ätandet och faktum att människan inte vill sluta äta!

Den genialiske läkarens namn är doktor Albert Simeons.


Doktor Simeons revolutionerande upptäcker

1. Det finns tre sorters fetter

I människokroppen finns det tre sorters fetter, en av de är „dåligt“ fett, som sparas på vissa ställen i kroppen och det är omöjligt att bli av med den genom de vanliga dieterna och fysiska träningar. De ställen som du önskar att minska men är mycket svårt är mage, bröst, överarmar, höfter, hals och kanske även några andra ställen.

Vid vanliga dieter och träningar bränner kroppen mesta dels „bra“ fetter, de fetter som kroppen kommer lätt åt:

 • Fett, som finns mellan inre organ och skyddar dem mot skador;
 • Fett som är runt muskler;
 • Fett som är runt skelettet, som håller skinnet slät.

Du har säkert träffat människor som genomför snabbdiet och vars skinn ser sjukt ut och kinder och hals har blivit så magra att kindbenen syns tydligt, de ser ansträngda och grå ut, men mage och höfter är fortfarande runda!

Nu vet du, varför det är på så viset:

Vid vanliga dieter bränner kroppen „bra“ fetter, men kroppen låter nästan inte alls komma åt för att bränna deponerad „dålig“ fett!

2. HCG frigör „dålig” fett

När människokroppen upptäcker ämnet, som har HCG verkan, då instämmer kroppen att frigöra „dålig“ fett och använda den som föda. Om det finns HCG i kroppen då börjar kroppen använda „dålig“ fett som föda.

Du släpper in i kroppen en personlig hjälpreda, som ger signal till hjärnan att släppa gammalt dåligt fett. Och vart finns de fettdepoer? På höfter, midjan och på magen!!! Du kommer ha en egen hjälpreda som varje dag frigör just på de ställena i genomsnitt 500 g fett… den hjäpredan är värd miljoner – och idag har även du möjlighet att använda det!

HCG är ett hormon, som tillverkas i en gravid kvinnas kropp och vars verkningsmekanismer garanterar den optimala ämnesomsättningen och konstant tillgång till föda till växande foster och till mamman, även om mamman inte skulle få tillgång till mat! Och det händer inte från mammans hälsa utan från deponerade fetter (så kallade dåliga fetter) som kroppen vanligtvis inte använder, men sparar dem till fattiga tider.

3. 500 kalori diet bränner frigjorda fetter

När man kombinerar HCG verkan med 500 kaloriers diet, som består av mycket noggrann lista av livsmedel, tappar kroppen varje dag i genomsnitt 500 g av dåliga fetter!

Det betyder att du har nästan hela tiden mättnadskänsla, för att du använder faktiskt 2000 kalorier per dag: 1500 kalorier som kommer från fettförbränning och utöver det 500 kalorier som du äter med nöje under dagen! Denna diet är faktiskt diet utan dieten!

4. Samtidigt stabiliseras ämnesomsättningen

Ämnesomsättningen stabiliseras! Med ämnesomsättningsproblem, som diabetes, högt kolesterol, artrit, åderbråck, högt blodtryck och flera sjukdomar som oftast kräver behandling –kan du märkbart förbättra ditt tillstånd och behovet för medicin minskar betydligt.

Allt är mycket logiskt! Du ger till din kropp bara lätt klyvbara livsmedel och kroppen reagerar på det med lättnadskänsla och normala och regulara tarmaktiviteter.

Ämnesomsättningsystem balaseras och andra system som är viktiga för livet börjar fungera smidigt och korrekt.

5. När du tappar 1 kg vikt, minskar du 1cm i omkrets

Dessutom försvinner „dåliga“fetter, när du minskar 1kg i vikt, din omkrets minskar 1cm! Det syns på dig, hur du „smälter ihop“ på de ställen, du önskar att minska. Dieten minskar omkretsen på alla de viktiga ställena och när du har avslutat hela dieten ser du stora skillnader när du mäter dig igen.

Är inte du trött på de oändliga fysiska övningarna:knäböj, övningar med pilatesboll, timtals träningar på löpband för att minska mått och omkrets för att sedan konstatera att det är nästan inget som har förändrats? Föreställ nu, att vid varje minskad kilo försvinner även cm från din omkrets!

Fördelar med Doktor Simeons diet

Sammanfattningsvis, om du följer instruktionerna till punkt och pricka, erbjuder doktor Simeons viktminskningsprogram följande:

 • snabbdieten – viktminskning upp till 500 g per dag;
 • hälsosamt – det bränns bara så kallade dåliga fetter;
 • full säkerhet – det minskar nästan inte alls muskelmassa;
 • ämnesomsättningen – ämnesomsättning stabiliseras;
 • stor viktminskning – du minskar vikten på 40 dagar, 8–15 kg;
 • bekväm diet – du känner varken hunger eller svaghet;
 • du måste inte sporta – det är ok att sporta, men det är inte obligatoriskt;
 • du behåller den nya vikten – snabbare ämnesomsättning hjälper till att resultatet blir kvarvarande.

Studier och vetenskapliga resultat

Doktor Simeons diet är känd över världen sedan 1977. när han publicerade sitt verk på engelska. Du hittar mycket om dieten på nätet och det finns många människor som betättar om sina erfarenheter om dieten över världen, där ser man att doktor Simeons viktminskningsprogram och ämnesomsättningens normalisering stämmer och är effektiv.

Dieten verkar bara, om deltagare gör noggrannt efter doktor Simeons instruktioner. Om du bakar kaka enligt recept och bestämmer att ändra hälften av ingredienser och ändrar tillagningsmetoden, då kan du ju inte förvänta att du kommer att få just denna kaka, om den ens blir en kaka, eller hur? Precis så är det även med dieten och vikten att följa instruktionerna exakt.

Doktor Simeons studier

Jag rekommenderar att läsa doktor Simeonsstudier. Manuskriptet finns på engelska du hittar den via länken nedan:

Doktor Simeonsmanuskript„Pounds and inches”

Du kan beställa hans bok på Amazon.com:

Länken till Amazon.com

Oberoende expert

Jag rekommenderar även att läsa en studie av en oberoende expert, som under flera år följde tusentals människor som deltog i doktor Simeons diet.

Oberoende experts uttalande, samtidigt finns här tusentals success storys – HCG diet

Diabetes behandling

Andra typens diabetes anses vara kronsik och obotlig sjukdom, som kräver medicinering för resten av livet. Samtidigt finns det studier som bevisar motsatsen. En av de studierna presenterades av en brittisk forskare Newcastle University professor Roy Taylor i USA, på en kongress om diabetes. Enligt denna studie är det mycket möjligt att det går att vinna över sjukdomen om man skulle följa dieten.

Länken till Newcastle Universitets studie:
http://www.ncl.ac.uk/magres/research/diabetes

Tappar du fler kilon, behåller du resultatet längre

Enstudie från 2010 Florida Universitet analyserade forskarna 262 medelålderns kvinnors data, som tenderade till övervikt. Denna studie visade att de kvinnor som tappade vikten snabbare kunde även tappa mer vikt och behålla resultatet under mycket längre tid.

Länk till artikeln:
http://www.livescience.com/9907-surprising-diet-tip-lose-weight-quickly.html

Studie om HCG verkan

I tillägg finns det en till oberonde studie som publicerades på en känd amerikansk tidning:

Effect of human chorionic gonadotrophin on weight loss, hunger, and feeling of well-being W.L. Asher, M.D., and Harold W. Harper, M.D.
http://www.ajcn.org/content/26/2/211.long

Doktor Simeons diet verkar bara när din kropp får signal om att det finns HCG i kroppen. Doktor Simeons beskriver i sitt arbete sin teori om HCG verkan till hypotalamus – undersidan av mellanhjärna, som regulerar människans funktioner på hormonalsystem.

Från 1950 till 1970-tal, använde doktor Simeons och även idag används på privata kliniker små mängder HCG hormoner som kommer ifrån gravidas moderkakor. Du kan läsa om det doktor Simeons inledande instruktioner från hans manus „Naelad ja tollid”.

Biolit sockerpiller med HCG effekt

Från 1970talet används under doktor Simeons diet homeopatiska HCG droppar, som är tillverkad enligt det klassiska homeopatin principen –  verkningsämnet utspäddes några tiotals gånger. Det intressanta är att även maximalt utspädda lösningar innehåller inte en enda molekyl av den aktiva verkningsämnet, men ändå har dem terapeutisk effekt.

Nu har den nya diagnostiken och behandlingsmetoden vunnit erkännande i världen, som baseras på utfört arbete inom energo-informativa medicinområdet.

Inom ramen för denna metod har många forskningsinstitutioner i Europa, Storbritannien, USA, Ryssland, Ukraina och på annat håll intressanta lösningar och utrustning, som gör det möjligt att föra över verkan från olika substanser, så kallade hjälp av energo-informativa överföring.

Efter långa sökningar, för att hitta det bästa alternativet, som passar till alla människor, hittades den originala och optimala lösningen.


Baserade på naturliga sötningsmedel xylitol, små piller som garanterar åtkomsten till fettdepåer med sin HCG verkan, innehåller inte material HCG och inte heller andra substanser.


Kontraindikationer föratt delta i doktor Simeons diet

Doktor Simeons diet stimulerar alla system i kroppen. Du behöver veta att varje system börjar arbeta bättre och genomföra sina uppgifter så bra som möjligt. Därför behöver din hälsa vara bra, för att kunna få lätt och effektivt resultat.

Observera, läs här nedan innan du beställer!

Det finns tillstånd, då det är ok att genomföra doktor Simeons diet utan att du behöver vara orolig att ditt tillstånd kan förvärras. Men det finns situationer när genomförande av diet är strikt förbjudet!

Kontakta oss INNAN du beställer dieten om:

 • du har någon kronisk sjukdom;
 • du är under ständig medicinisk övervakning;
 • medicinerar dig varje dag.

I alla andra situationer finns det ingen anledning att vänta för att börja med dieten för att få magiska resultat.

Vanliga frågor och funderingar om doktor Simeons diet

Jag vill dela med dig vanliga frågor och funderingar om doktor Simeons diet som jag har hört mycket ofta. Jag ger även mina svar. Läs igenom dem, om du fortfarande har tvivel, kontakta mig för att ställa alla frågor som du behöver få svar på angående dieten.

På nätet står det att dieten inte är effektiv

Jag har varit med i en viktväktargrupp, för att min väninna som också deltog i det, gick ner ganska bra i vikt. För mig passade inte alls deras system, jag gick ner bara ett kilo. Betyder det, att det programmet är ineffektivt? Svaret är nej. Är systemet effektivt för alla människor? Svar igen, nej. Jämför success storys och misslyckanden – hur de är i  relation? Om den som misslyckades med dieten med viktväktarna, gjorde enligt instruktioner eller gjorde hon några avvikande steg då och då?

Om du köper HCG, men inte får hjälp med programmet och inte använder support, garanteras inte resultatet.

Experter säger att denna diet är ohälsosam

Det finns bevis, att snabb viktminskning är att föredra framför långsam viktminskning, läs gärna de länkar som finns längre upp i texten. Du lever inte med 500 kalorier per dag utan du får 2000-4500 kalorier tack vare att fetter klyvs och kroppen använder upp dem.

Det är farligt att gå ner snabbt i vikt

Den studie som jag berättade tidigare, bevisade att snabb viktminskning förbättrar sinnestämningen och stimulerar att följa dieten till punkt och pricka. Snabbdiet leder oftast till hälsosammare livstil och tack vare det behåller du vikten under längre period…

Man får inte använda hormoner – den påverkar hälsan

Det stämmer bra – självklart hormoner påverkar hälsan och du måste ha recept från läkare om du tänker använda hormoner. HCG aktiva substituter, som har samma frigörande effekt på fetter som HCG själv, utgör inte fara för hälsan.

Gå ner snabbt – gå upp lika snabbt

Doktor Simeons diet, olikt från alla andra dieter arbetar för att stabilisera och stimulera amnäsomsättningen. Efter dieten får vi balanserad amnesomsättning, men samtidigt behöver vi fortsätta med att äta rätt och röra på oss – numera  vet alla det.

Den som är på 500 kalori diet, behöver inte HCG för att gå ner i vikt

Men varför gör du inte det?! Varför letar du andra, mycket dyrare metoder? Du vet svaret – det funkar inte! Det går inte att leva med 500 kalorier per dag och inte vara trött, irriterad, jämt hungrig och explotionsbenägen på andra människor.

Men om man lägger till dieten HCG, som utsöndrar fetter från gömda depåer, då får kroppen tillräckligt med näring för att ge en mättnadskänsla. På ena sidan bränner du dålig fett och andra sidan känner du att du är mätt. För mig känns som ett vinnande koncept.

Under vår diet när du jämför 40 dagar mot resten av livet, då är de 40 dagarna lite obekväma, men samtidigt du känner dig mätt och välbefinnande.

Det är faktiskt placeboeffekt

Är det ett problem? Vad spelar det för roll, vad du får; placebopiller, placebodryck, mirakelpiller placebo eller placebodroppar… Oavsett om allt handlar om huvudet eller inte, resultatet låter sig inte att vänta. Upp till 15 kg på 40dagar – jag tycker att det placebo är värt att prova.

Det rätta är att sporta och se efter vad du stoppar i munnen

Absolut. Men, har den hjälpt dig att minska i vikt? Nej, den hjälper att behålla vikten, inte förbättra vikten. Den filosofin har hjälpt dig att behålla din kropp i bra form, men inte minska i vikt. Doktor Simeons diet ger ett lyft för snabb och hälsosam viktminskning. Efter det kan du fortsätta med balanserad kost och sport, för att behålla resultatet på bästa och hälsosammaste sätt.

Du får inte dricka kaffe med mjölk, ingen dietdryck, inte heller dryck med kolsyra

Självklart – det är ju viktminskningsdiet. Med den dieten får du vid varje måltid protein, grönsaker och kolhydrater, då och då kan du skämma bort dig med frukt. Det finns många maträtter som inte är tillåtna, tänk efter – kaffe med mjölk, är det viktigare än 15 kilo viktminskning på 40 dagar? Är du redo att ge upp din dröm att minska vikten upp till 15 kg för att kunna dricka alkohol tillsammans med vänner? För de som prioriterar sina egna drömmar och sig själv är svaret solklart.

Mycket noggrann meny – du behöver väga allt du äter

Den första veckan är det kanske lite svårare att vänja sig med mindre mat och viss mat som du behöver väga innan du lagar och äter. Men när du ser resultatet redan första dagarna, stödjer den dig och ger energi att fortsätta. Den andra veckan känns menyn redan enklare och mer välsmakande.

Vad kan man äta?

Låt mig förklara vad din dagliga meny innehåller. Kom ihåg att det är inte viktigt vilken tid och hur du äter utan vad och vilka mängder du äter!

Doktor Simeons studerade under flera år, vilken föda hjälper till att minska vikten och hur stort är antalet kalorier som man behöver få i sig under dagen för att kroppen skulle bränna deponerade fetter och skulle fungera genom det. Därför handla enligt hans rekommendationer inte tvärtom.

Du får använda upp till 200 g protein per dag: kycklingfilé, vit fisk, tonfisk i vatten, ägg, keso – vanlig mat som du är van att äta och säljs på vanlig livsmedelsaffär.

Du får äta upp till 300 g frukt: apelsiner, äpplen, grape, jordgubbar – välj ut dina favoriter och ät dem som du älskar.

Du får äta upp till 800 g grönsaker och gröna örter: sallad, tomat, lök, gurka, sparris, vitkål, blomkål, broccoli, spenat, kålrabbi, selleri, mangold – allt du äter redan idag.

Du får äta upp till 44 kcal kolhydrater per dag: riskakor, knäckebröd, Grissini brödpinnar – du ser, du få äta även nåt gott.

Du får äta alla kryddor förutom dem som innehåller socker och fett – du är ju på diet, eller hur?

Kaffe, te, vatten – med sockerersättning eller stevia (naturlig sockeresättning). Allt annat leder till det att du inte tappar i vikt och det vore ju synd.

Tro mig eller inte, men det kommer även sånna dagar du orkar inte göra allt som du behöver.

Menyn passar inte så bra för vegetarianer

Det stämmer. Meny som är anpassad för vegetarieaner är mycket striktare, men det går att hålla ut 40dagar genom att äta ägg, keso och tofuprodukter. Viktminskningen är långsammare, men ändå du tappar vikt och du minskar omkretsen på rätta ställena.

Det är inte tillåtet att använda olje eller fettbaserade kosmetiska produkter

Egentligen är det ju så att istället för oljebaserad kosmetik kan du hitta vattenbaserade krämer för ansiktet, händer, fötter, kroppen och du får använda 40 dagar utan gränser. Och det är ju ett litet pris för att bli smal och slank!

Kolhydrater uteblir – vad kan man göra?

Under hela dieten får du äta upp till 44 kcal kolhydrater per dag. Det är två Grissini brödpinnar eller 2 riskakor. Tro mig eller inte, det är allt som din kropp behöver.

Du behöver att äta, men det är mycket begränsad vad du får äta

Det tog 16 år för doktor Simeons att hitta en noggrann meny som främjar förbränningen av „dåliga“ fetter och accelererar dieten som garanterar 100% lyckande. Jag vill inte ifrågasätta hans påståenden för att jag har sett hur dieten fungerar om man följer alla instruktioner!


Räkna ut, hur mycket pengar du kan spara!

 • Att gå på gymmet med målet att minska 15kg – det tar ungefär ett år.Gymkort kostar per år ca 4000-8000 kronor. Vill du få bättre resultat, behöver du även anlita personlig tränare, ca 500 kr per gång gånger x antal veckor.
 • Spara i matpengar speciellt om du är van att äta ute eller köpa hämtmat –60 – 200 kr per dag. På 40 dagar blir det 2400 – 8000 kronor!
 • Om du har gått upp så mycket att den enda utvägen för dig som känns bra är gastric bypass operation? Det är stora pengar som du kommer att lägga på det, inte minst med tanke på att det är dålig livskvalitet både före och efter operation.
 • Du har pengar och vill ha resultatsnabb? Kanske bestämmer du dig för att bli av med fettet genom en operation (fettsugning). Du får ingen ersättning från försäkringskassan – det kostar många tusenlappar!
 • Berättade jag om kostnader för behandling av sånna allvarliga sjukdomar som tillkommer som resultat av övervikten? Det är diabetes II, högt blodtryck, åderbråck och andra svåra sjukdomar som kan kopplas med fetma och dålig ämnesomsättnig.
 • Och till sist och inte alls mindre viktigt – dålig sinnestämning. Vill du börja och få behandlingar mot depression och nedstämdhet som är orsakats av ditt eget utseende och att du mår dåligt? För att du inte kan få på dina före detta favoritkläder? För att du inte kan leva fullständigt, njuta av livet, leka med barnen och utveckla personliga relationer?

Vad är det, som vi erbjuder…

Nu när du känner till vad doktor Simeons diet är och hur den hjälper till att snabbt minska vikten och behålla resultatet för många år, erbjuder vi dig följande:

Doktor Simeons diet paket som innehåller allt som behövs för att genomföra dieten framgångsrikt, handledning och support under hela resan för att uppnå ditt mål – bli av med överfödigt fett och normalisera ämnesomsättningen!


Vad innehåller vårt dietpaket:

Söta sockerpiller med HCG effekt med dosator för bekväm användning

Detta preparat är gjort enligt den senaste tillämpningen av energo-informativ medicin inom bioresonsnsterapi området. De söta sockerpillren är gjorda av naturlig sockerersättning xylitol.

Det är helt riskfritt att använda och det är helt i enighet med doktor Simeons diet. Den innehåller ingen HCG hormon och inte heller andra komponenter som skulle begränsa användning av piller.

Kvalitetdosator gjord av plast, 4 g, möjliggör intag av sockerpiller direkt utan att röra handen.

Därför minskar inte substansens energo-informativ laddning genom handkontakt.

Doktor Simeons diets instruktioner

Instruktion finns som e-bok och innehåller hela beskrivning av hela dieten samt beskriver detaljerad handledning etappvis, hur och vad du behöver göra.

I våra instruktioner finns allt du behöver veta för att få garanterat resultat – viktminskning 8-15 kg på 40 dagar.

Interaktivdagbok

Vår applikation – program på nätet som hjälper dig med säkerhet genomgå Doktor Simeons diet.

Du kommer få veta varje dag vad som behöver göras idag och imorgon, vilka livsmedel som är tillåtet att äta på olika steg på diet och hur många kalorier du redan har ätit idag.

Dagboken övervakar din viktökning och –minskning, den ger dig råd, vad du skulle läsa från Instruktioner, vilka forum du skulle besöka eller vem du ska vända dig till för att ställa frågor och få hjälp.

Viktigast av allt – vi vet precis, vad händer med dig, vi kan hjälpa dig snabbt och effektivt för att hitta i rätt tid lösning på problem som kan komma upp under dieten.

Personligt stöd via websidan och via e-post

Vill du inte ställa frågor på forum, kan du skicka e-post med dina frågor till vår kundsupport. Du kommer att få svar inom några timmar!

Fördelar att göra dieten tillsammans med oss?

 • Du kommer att få doktor Simeons diet paket som garanterar dig 100% framgång i samtliga fall!
 • Jag och min make, vi har genomfört dieten själva– ni kommer att få support/hjälp som baserar på egna erfarenheter.
 • På Instruktioner, som du kommer att få, finns speciell lista – detaljerad lista om orsaker varför vikten inte minskar under dieten , det kan även öka. Det finns en lista med detaljerade metoder om hur du kan korrigera dig för att minska vikten.
 • Vår unika applikation! Interaktiv vikt och mat dagbok, meny till varje steg i dieten. Dagboken tar hand om det som du skulle veta, vad du kan äta idag och imorgon, hur många av dagens kalorier du redan har förbrukat osv. Vi har möjlighet att erbjuda dig bättre support om vi vet mer om dig.

Doktor Simeons diet paket beställning och leverans

 1. Bestäm hur du vill betala eller lämna dina uppgifter och vi ringer till dig.
 2. Så snart vi har fått pengar för dietpaketen få du tillgång till nätapplikationer som du beställt.
 3. Om du har beställt HCG sockerpiller, då skickar vi iväg dem med ett postpaket inom 48 timmar. Du kommer att få paketet inom 5 arbetsdagar.

Vill du gå ner i vikt, agera nu!